Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izložba "Iz srednjeg u novi vijek" u Varaždinu

Autor: Aronys

bastion.jpg U Starom gradu Varaždinu večeras je na programu otvorenje izložbe Iz srednjega u novi vijek. Izložba je dio projekta BASTION – Gradovi uz Dravu otvaraju svoje utvrde, u sklopu Interreg IIIA Programa za susjedstvo Slovenija-Mađarska-Hrvatska 2004.-2006. kojeg sufinancira Europska unija. Izložbom će se prezentirati najvrednija arheološka građa od kraja 15. do prve polovice 20. stoljeća prikupljena u arheološkim iskapanjima oko Starog grada. Otvorenje izložbe bilo je u 19 sati. Na izložbi se može razgledati i nekoliko specifičnih izložaka, kao što su zlatnici i posude.

Izložba, kojom se zaključuje ovaj projekt, se može razgledati do 27. travnja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona