Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Program udruge USS Croatia u kolovozu

Autor: Isenhart

usscroatia.jpgDonosimo novosti u vezi ljetne aktivnosti udruge ljubitelja Zvjezdanih Staza, U.S.S. Croatia. O njima su izlazili članci u Areni, Jutarnjem listu, Večernjem listu i Nedjeljnom vjesniku, a bili su gosti i u nekoliko radio emisija. Ambicija ne nedostaje. San ove udruge su predavanja, tečajevi, igraonice i konvencije.

Da se podsjetimo, ljeto je među njihovim krugovima donijelo znatne promjene u terminima. Tako kolovoz donosi još jednu ljetnu shemu, što će reći da sastancii dalje "nastupaju" samo četvrtkom. Sve detalje pročitajte u ovom članku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona