jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najava: Tragači zore

Autor: Exxar

tragacizore

6. i 7. listopada u organizaciji udruge Lateralus održat će se u okolici Zagreba eksperimentalni fantasy LARP Tragači zore.

Tragači zore cjelodnevni (i noćni) je LARP inspiriran djelima domaćih fantasy autora (Sanja Lovrenčić, Aleksandar Žiljak, Milena Benini i dr.) na kojem igrači u ulozi putnika-namjernika zalaze u tajanstvenu Šumu šaptaja gdje im se po legendi mogu ispuniti sve želje. Po najavi organizatora Ane Rajner i Bože Špoljarića, LARP je eksperimentalan u više pogleda, a njegova glavna karakteristika je intenzivan roleplay te nedostatak pravila, odnosno oslanjanje na zdrav razum. Kostimi (makar jednostavni) bit će obavezni, a likove treba unaprijed izraditi te najaviti svoj dolazak najkasnije do 5. rujna. Sve ostale informacije možete pronaći na stranici LARP-a.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona