Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najava: Tragači zore

Autor: Exxar

tragacizore

6. i 7. listopada u organizaciji udruge Lateralus održat će se u okolici Zagreba eksperimentalni fantasy LARP Tragači zore.

Tragači zore cjelodnevni (i noćni) je LARP inspiriran djelima domaćih fantasy autora (Sanja Lovrenčić, Aleksandar Žiljak, Milena Benini i dr.) na kojem igrači u ulozi putnika-namjernika zalaze u tajanstvenu Šumu šaptaja gdje im se po legendi mogu ispuniti sve želje. Po najavi organizatora Ane Rajner i Bože Špoljarića, LARP je eksperimentalan u više pogleda, a njegova glavna karakteristika je intenzivan roleplay te nedostatak pravila, odnosno oslanjanje na zdrav razum. Kostimi (makar jednostavni) bit će obavezni, a likove treba unaprijed izraditi te najaviti svoj dolazak najkasnije do 5. rujna. Sve ostale informacije možete pronaći na stranici LARP-a.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona