jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Sutra počinje 7. LegendFest

Autor: Belmorn

Legendfest12_vizualOvog se vikenda u Pićnu održava sedmi LegendFest - festival legendi, mitova i priča Istre.

Festival počinje u petak 27. srpnja s početkom u 20h, a otvorit će se u galeriji na glavnom trgu predstavljanjem slikovnice "Ćuk Krki i Matić malić". Festival će trajati tokom vikenda, a tokom njegova trajanja može se razgledati izložba "Priče iz Šume"

Festival je interaktivno multimedijalnog tipa tako da će posjetitelji susretati pjesnike koji recitiraju ili narodne skečeve i predstave.. Za trajanja festivala, Grad Pićan obučen je u stare istarske tkanine, stanovnici u istarskoj nošnji, okus dobrog vina, vizuali glagoljice i zvuci istarske melodije. Pićanom hodaju divovi, štrige, gusari, vile, mlečani, carevi, biskupi ....

Centralne predstave i projekti odvijat će se na glavnoj pozornici na otvorenom, a djeca se čak mogu uključiti u radionice i tako sudjelovati u izvođenju predstave koju pripreme uz stručnog voditelja. Potrebno je napomenuti i da je ulaz na sve programe besplatan.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona