Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prvi pogled u program Kontakta

Autor: Belmorn

eurocon-info_bockoEuroconska konvencija počinje za manje od mjesec dana. Uzmite jeftinije kotizacije prije isteka roka i pogledajte nedovršeni program Kontakta.

Jeftinije kotizacije možete uzeti po preprodajnoj cijeni do ove subote. Nakon 1. 04. možete ih kupiti samo na ulazu konvencije. Za uplatu i registraciju posjetite ovaj link. Svi koji plate kotizaciju ranije, osim što će proći jefinitije, će i manje čekati jer će njihove akreditacije biti unaprijed pripremljene a na ulazu će postojati dva reda - jedan za one koji su platili ranije, jedan za one koji plaćaju na samom ulazu.

Prve točke programa već su objavljene na internetu. Sa ženama ratnicama, cyberpunk filmovima, letomu u svemir, česticama i crnim rupama, predavanja na hrvatskom i engleskom za sad se čine raznoliko i zanimljivo. Pogledajte detaljnije opise ovdje.

Najavljena je i izložba dječjih radova, RPG Arnwy'nn igraonica, razni kvizovi, radionice i ostale zabave koje uključuju Sferakonski Survivor, Bočkoteku, Malu Grunfovu radionicu i Žiljakovu aukciju knjiga.

Kontakt se održava u Zagrebu od 26.-29.4.2012. na tradicionalnom prostoru FER-a, a u četvrtak i petak u prostorijama hotela International, par minuta hoda od FER-a.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona