jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

SRP - Ekonomija i LARP

Autor: Exxar

plakatSutra, u četvrtak 15.3. u sklopu Sekcije za roleplay (SRP) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u dvorani A303 održat će se sa početkom u 19 sati predavanje pod nazivom Ekonomija i LARP. Službena najava slijedi u nastavku.

 

Na što ćete ove godine potrošiti dvije tisuće kuna?

Ekonomija i LARP

  • troškovi i okruženje: što sve treba imati na umu kad sudjelujete, a što kad organizirate LARP
  • zašto (uglavnom) nemamo novca za razvoj i kako bi nam to moglo doći glave
  • zašto se ne isplati imati puno višednevnih događanja

Miroslav Wranka (a.k.a. Siro, a.k.a. Ilija Majčin, a.k.a. Maleš Ladovski, a.k.a. Petar Čobanković i drugi) sudjelovao je na puno malih i velikih LARP-ova održanih u Hrvatskoj unazad osam-devet godina. Organizira i vodi LARP Majčin Gaj u Lubeni pokraj Vrbovca. Držao je predavanja vezana uz LARP na Istrakonu, Sferakonu i SRP-u.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona