Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen MoZaKon

Autor: Exxar

plakatEkipa iz Sekcije za roleplay pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu najavili su svoju treću mini-konvenciju, MoZaKon, koja će se održati od 1. do 4. ožujka. U nastavku vijesti pročitajte najavu iz pera organizatora. 

MoZaKon je gamerska (mini) konvencija na temu zombija :). Održavat će se od 01. do 04.03.2012. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Predviđen je program (po predlošku provjerenom na prethodne dvije konvencije: Parnom zakonu i Zakonomikonu):

  • Četvrtak (01.03.) i petak (02.03.) zombie tematska predavanja, okrugli stolovi i sl.
  • Subota (03.03.) i nedjelja (04.03.) zombie tematske IGRE i ne-zombie tematske igre - raznorazne: board games, pen and paper,....

Postepeno ćemo dodavati informacije o stavkama u programu i ostalim detaljima. Pozivamo sve da dođu, vide i igraju :)

Pozivamo i sve koji su voljni sudjelovati u organizaciji, vođenju i igranju da se jave sa svojim željama i prijedlozima na mailove:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

P.S.
naravno, uz sve to, možete donijeti i svoje igre (ne nužno tematske) i igrati se prema vlastitom nahođenju :)

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona