Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

SRP novosti

Autor: Exxar

plakatDonosimo vam dvije novosti vezane uz Sekciju za roleplay pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Prva je najava slijedećeg predavanja koje će zapravo biti okrugli stol u organizaciji Pathfinder Societya, a druga je ta da je konačno otvoren SRP forum.

Forum se nalazi na srp.com.hr, a na njemu možete pronaći sve novosti vezane uz Sekciju, sudjelovati u njenom radu te se družiti sa ostalim ljubiteljima roleplayinga i srodnih igara.

Predavanje će se pak održati u četvrtak, 26.01.2012. s početkom u 19 sati u dvorani D6 Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Biti će okrugli stol sa temom GM-anja u organized playu Pathfinder Societya. Po riječima voditeljice:

Originalna poanta je zapravo da skupimo ljude koji GMaju za Pathfinder Society da napravimo predavanje/radionicu na kojoj bi mogli porazgovarati o problemima i dojmovima sa sessiona i u sklopu toga bi onda prošli sve bitno pri pripremi scenarija i sessiona. To nije predavanje općenito o GManju nego baš vrlo konkretno o GManju scenarija za Pathfinder Society

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona