Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

SRP predavanje i raspored za gaming vikend

Autor: Exxar

corebook_2nd_editionOvog četvrtka u sklopu Sekcije za roleplay pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu održati će se predavanje o RPG-u Unknown Armies, a ekipa iz SRP-a također je objavila i raspored za njihov prvi gaming vikend.

Predavač Hrvoje Ruhek piše:

Unknown Armies je RPG transedentalnog horrora i silovite akcije, mješanac Pulp Fictiona i Hellraisera. U okultnom podzemlju vodi se bitka za najveću nagradu u postojanju: uzdignuće u sferu bogova i učešće u kreiranju sljedeće inkarnacije stvarnosti.

Radi se o neobičnom RPG-u s minimalnim pravilima, a više o njemu saznajte na predavanju koje će se održati u četvrtak, 24. 11. 2011. u dvorani D6 Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

 

Također je objavljen i raspored događaja za prvi gaming vikend u organizaciji SRP-a, koji će se održati 3. i 4. 12. 2011. Možete ga pronaći ovdje, a na njemu se također možete prijaviti i za neke od aktivnosti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona