Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izložba M. Ćerana u Sesvetama

Autor: Belmorn

Ceran-izlozba-0Trenutno traje izložba ilustracija Milivoja Ćerana u Galeriji Oblok, knjižnica Sesvete, a možete ju posjetiti do 14. 11. 2011.

Ukoliko volite fantasy ilustracije s domaćim potpisom, posjete galeriju Oblok na trgu Dragutina Domjanića 6 i pogledajte izložbu Zagrebačkog ilustratora Milivoja Ćerana. 

Ćeran je diplomirani restaurator umjetnina i predaje na Školi primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu na slikarskom odjelu.

Ilustracijom se bavi profesionalno, a njegova ste djela mogli vidjeti na brojnim naslovnica domaćeg časopisa Grifon, kartaškim igrama poput Uskoka i World of Warcrafta ili u knjigama Wizards of the Coasta ili Algoritma.

Izložene ilustracije su nastale u posljednje dvije godine, od njegove posljednje samostalne izložbe. Do sada je imao 8 skupnih i 5 samostalnih izložbi. Dio autorovog rada možete vidjeti na njegovoj službenoj stranici, a za novije radove vas upućujemo na izložbu.

Ceran-izlozba-3

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona