Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Liburniconski natječaji i natjecanja

Autor: Belmorn

liburnicon-475Liburnicon organizira dva umjetnička natječaja i jedno natjecanje. Sudjelujte i uputite se na sf konvenciju krajem idućeg mjeseca.

Organizira se prvi Liburniconski foto natječaj, a u za pobjednike su pripremljene i nagrade. Svi strastveni fotografi, bilo profesionalni ili amateri, pozvani su da  sudjeluju i fotografiraju tokom konvencije. Cilj je preko galerije fotografija između 3 i 21 slike dočarati atmosferu Liburnicona. Ostala pravila sudjelovanja pročitajte ovdje.

Drugi natječaj je likovne prirode. Liburnicon heART ♥ traži autorske likovne  radove prema ovim pravilima, a 30 najkvalitetnijih radova biti će izloženo tokom konvencije.

Pozvani ste i da sudjelujete u cosplayu, odnosno da se kostimirate u anime likove. Prijaviti se možete na samom Liburniconu koji počinje 19.08. ili na mail maja.mirkovic9(at)gmail.com

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona