Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sutra viteški turnir u Gornjoj Stubici

Autor: Ayllwyn

gornja_stubica10U subotu 11. lipnja u Muzeju seljačkih buna u održat će se srednjovjekovni viteški turnir u Gornjoj Stubici. Posjetitelji će kroz bogat program imati priliku doživjeti 16. stoljeće. 

Svi koji se odluče provesti subotu u Gornjoj Stubici očekuje ih dvoboj vitezova i njihove borbe na konjima. Organiziran je i srednjovjekovni sajam, gdje će posjetitelji moći pronači razne srednjovjekovne proizvode. Isto tako predstavljat će se i vojni logori iz Hrvatske, Češke i Slovenije (Družbe vitezova zlatnog kaleža, Tahyjevih puškara, Vitezova zelingradskih, Reda srebrnog zmaja, Dubovačkih streličara...) koji će pokazati svoje umjeće u baratanju srednjovjekovnim oružjem.

Organizatori su pripremili i zabavni program sa renesansnom glazbom. Tako će nastupiti skupina Codex, češka skupina Rattus Rattus, a plesom će srednjovjekovni štih dočarati djevojke iz udruge Agram i plesna skupina Grofice Konjski. Glazbom će vas u prošlost vratiti i Laudate, a da bi se dodatno opustili pobrinut će se i grupe Slip i An Ghaletacht, uz vesele irske akorde.

Nudi se i zabava za najmlađe, tako će klinci i klinceze moći uživati u dječjem viteškom turniru, te ulasku u čarobno kraljevstvo vila koje će ih odvesti putujuće kazalište mladih Orfej-elektron.
Nude se još mnogi sadržaji, a ako se želite odmoriti od buke 21. stoljeća, 11. lipnja imate priliku pobjeći u prošlost.

Pogledajte našu prošlogodišnju galeriju iz Stubice.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona