Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Predstavljanje romana i multimedijalnog projekta "Izvršitelji nauma gospodnjeg"

Autor: Exxar

izvrsitelji.jpgU subotu 15.12. sa početkom u 18 sati, u prostoru male dvorane Filodrammatice u Rijeci (Korzo 28/II, bivši art club Gal), održat će se predstavljanje dark fantasy romana Zorana Krušvara, "Izvršitelji nauma gospodnjeg", te pratećeg multimedijalnog projekta.

"Izvršitelji nauma gospodnjeg" je jedini hrvatski roman koji ima svoje trailere, soundtrack, igrane i animirane spotove, fan fiction, fan art, kazališnu predstavu i razne druge sadržaje.

Pozivnica za predstavljanje romana nalazi se ovdje, a na portalu možete pročitati recenziju romana te intervju s autorom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona