jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

George R.R. Martin u posjetu Sloveniji

Autor: Belmorn

grrm-on-eyrie-setAmerički fantasy pisac George R.R. Martin, za 2 tjedna će posjetiti susjednu Sloveniju gdje će održati press konferenciju i potpisivati knjige.

Autor serijala Pjesme leda i vatre, po čijoj se prvoj knjizi trenutno prikazuje hit serija Igra prijestolja, u Sloveniju dolazi 22. lipnja, a ostaje tamo dva dana. Planirano potpisivanje u Mariboru je otkazano, a fanove upućujemo da dođu:

22. lipnja (srijeda) u 19.00 - na potpisivanje knjiga u Koperu

23. lipnja (četvrtak) u 18.00 - potpisivanje knjiga u Ljubljani, u knjižari Konzorcij nasuprot hotela Slon.

Podsjećamo vas i da će peta knjiga iz serijala Pjesme leda i vatre u engleskom izdanju izići u knjižarama sredinom srpnja pod imenom A Dance with Dragons, dok ćemo prijevod Plesa zmajeva dočekati vjerojatno već u rujnu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona