Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

George R.R. Martin u posjetu Sloveniji

Autor: Belmorn

grrm-on-eyrie-setAmerički fantasy pisac George R.R. Martin, za 2 tjedna će posjetiti susjednu Sloveniju gdje će održati press konferenciju i potpisivati knjige.

Autor serijala Pjesme leda i vatre, po čijoj se prvoj knjizi trenutno prikazuje hit serija Igra prijestolja, u Sloveniju dolazi 22. lipnja, a ostaje tamo dva dana. Planirano potpisivanje u Mariboru je otkazano, a fanove upućujemo da dođu:

22. lipnja (srijeda) u 19.00 - na potpisivanje knjiga u Koperu

23. lipnja (četvrtak) u 18.00 - potpisivanje knjiga u Ljubljani, u knjižari Konzorcij nasuprot hotela Slon.

Podsjećamo vas i da će peta knjiga iz serijala Pjesme leda i vatre u engleskom izdanju izići u knjižarama sredinom srpnja pod imenom A Dance with Dragons, dok ćemo prijevod Plesa zmajeva dočekati vjerojatno već u rujnu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona