Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

4. Velesajam Kulture

Autor: Exxar

velesajamkulture.gifOd 13. do 16.12.2007. u prostorijama Studentskog Centra u Zagrebu održat će se 4. Velesajam kulture, odnosno Festival budućnosti. Tijekom četiri dana trajanja okupit će se mlade kreativne snage iz Hrvatske i inozemstva, te obuhvatiti sva područja stvaralaštva.

Program je jednostavno prevelik da bismo ga ovdje najavili, pa ćemo samo reći kako će se pored filmskih projekcija, likovnih izložbi, raznih performansa i žive svirke održati i nama najinteresantnija Kiborgezija, projekt čiji je cilj (citiramo sa službene stranice) postaviti značajne aspekte znastvene fantastike i cyberkulture u kontekst društvenih promjena uvjetovanih tehnologijom, mobilnošću, postkolonijalizmom i globalizacijom. Projekt će istraživati poziciju ljudskog u cyberkulturi, odnose između umjetne i prirodne inteligencije i društveno-političke kulturne značajke tehnoloških utopija i distopija, a održat će se kroz niz radionica, tribina, čitaonica i projekcija.

Ulaz na Velesajam kulture bit će besplatan, a detaljne informacije, kao i program, možete pronaći na službenoj stranici Studentskog centra.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona