Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tribina o hrvatskim SF časopisima

Autor: sabriel

sirius250Na četvrtoj tribini o SF koja će se održati u zagrebačkoj Booksi u utorak 3. svibnja, govorit će se o hrvatskim časopisima koji se bave znanstvenom fantastikom.

Tribinu će voditi Aleksandar Žiljak, pisac i urednik SF časopisa Ubiq, a sudjelovat će i Hrvoje Prćić - bivši urednik časopisa Sirius (1976.-1989.) i Davorin Horak - nekadašnji urednik časopisa Futura (1992.-2008.)

Najviše će se razgovarati upravo o ta tri časopisa - Siriusu, Futuri i Ubiqu - njihove sličnosti, razlike, povijest, ulogu koju su odigrali u predstavljanju SF-a, probleme s kojima se susreću te perspektive u budućnosti.

Svi zainteresirani su dobrodošli sudjelovati na tribini, koja kreće u 19 sati u prostorijama Bookse u Martićevoj 14 d.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona