Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

SRP Predavanje - Steampunk radionica

Autor: Exxar

plakatU četvrtak 31.3. u sklopu Sekcije za role play (SRP) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održat će se sa početkom u 19 sati Steampunk radionica.

Radionicu će održati Tajana Štasni i Goran Magdić "Magi", a mi vam prenosimo službenu najavu:

Steampunk je vrsta retro-futurizma, u kojem je tehnologija poput robota, računala, oružje i mašina za putovanje kroz vrijeme napravljena pomoću parnih strojeva, zakovica, satnih mehanizama i zupčanika umjesto pomoći električnih i elektroničkih komponenti. Bazirana je na djelima H. G. Wellsa i Julesa Vernea. Steampunk djela se često odigravaju u idealiziranom Viktorijanskom okolišu.

Sama radionica je zamišljena kao prezentacija ideja za pretvaranje svakodnevnih stvari u kostime iz filmova, stripova ili knjiga. Ponesite ako imate/želite za radionicu stvarčice tipa starih tankih kistova, starih remena, torbi i satova!

Radionica će se održati u dvorani D6 Filozofskog fakulteta, a upute za njen pronalazak , kao i više informacija o SRP-u možete pronaći na Facebook stranici SRP-a.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona