Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

SRP predavanje - LARP u Hrvatskoj

Autor: Exxar

plakatU četvrtak 24.3. u sklopu Sekcije za role-play (SRP) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održat će se sa početkom u 19 sati predavanje sa temom LARP u Hrvatskoj. U nastavku vijesti vam prenosimo službenu najavu predavanja.

SRP Vam sa ponosom predstavlja predavanje o LARP-u u Hrvatskoj, od njegovih začetaka (vjerojatno negdje u dungeonima Kutikona), preko Zlatnog doba Kutine do (gotovo) današnjih dana. Predavanje će držati Zoran Vlahović, najstariji hrvatski aktivni larper. Što se desilo sa velikim LARP-ovima (sa 100+ igrača) i zašto se to desilo? Na koje su probleme naišli organizatori? Kako je od vrlo ambciozne ideje došlo do tog da se LARP u Kutini više čak ni ne održava? I još mnogo tog. Ukratko, sve što ste htjeli znati o LARP-u, a niste ni znali da možete pitati... Sa veseljem očekujući predavanje, nadamo se da se vidimo.

Predavanje će se održati u dvorani D6 Filozofskog fakulteta, a upute za njen pronalazak , kao i više informacija o SRP-u možete pronaći na Facebook stranici SRP-a.


Također su utvrđene teme četiri predavanja koja će slijediti iza ovoga:

  • 31.3. Tajana Štasni i Goran Magdić održati će predavanje o izradi steampunk kostima i replika.
  • 7.4. Miroslav Wranka će govoriti o LARP-u Majčin Gaj koji se odvija na lokaciji kod Lubene. Opisati će njegov razvoj, stvari koje ga čine drukčijim od ostalih LARP događaja i planove za budućnost.
  • 14.4. Andrej Štefan će održati predavanje o pen and paper RPG-u Aces and Eights od izdavača Kenzer & Company smještenom na divlji zapad.
  • 21.4. članovi LARP udruge Ognjeni Mač predstaviti će svoju udrugu i LARP događaje koje ona organizira.

Više informacija o navedenim predavanjima prenijeti ćemo vam kada one budu dostupne.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona