Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Renesansni sajam u Koprivnici

Autor: Aronys

koprivnica_renenansni_sajam.jpgOd 8-og do 10-og rujna, u Koprivnici se obilježava Renesansni sajam, na kojem će se oživjeti srednji vijek. Renesansni festival je srednjovjekovni sajam obrta, jela, pića, glazbe i viteških igara.
Direktor koprivničke Turističke zajednice Renato Labazan kaže: „Na toj manifestaciji, osim asociranja na prošlo vrijeme, želimo prikazati običaje, trgovinu, zanate, dakle sajam, ljude koji su živjeli u tom vremenu na način na koji su živjeli, obučeni onako kako su bili obučeni u to vrijeme, praktički, želimo stvoriti žive slike iz prošlosti.“

Posjetitelji će moći kušati pića iz drvenih bukara i jela kakva su se
spravljala prije više stoljeća, poslužena u drvenim tanjurima, poslušati
renesansnu glazbu ili okušati se u gađanju lukom i strijelom, promatrati
viteške borbe i prikaz tridesetak starih zanata.

Svi ste srdačno pozvani!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona