Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

SRP predavanje - Blue Planet v2 i Synergy

Autor: Exxar

plakat_250Novoosnovana Sekcija za Role Play pri Klubu studenata Filozofskog fakulteta u Zagrebu (SRP) poziva sve zainteresirane na predavanje o Blue Planet RPG-u koje će se u četvrtak 24.2. održati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Predavanje će održati Matko Barišić u dvorani D1 Filozofskog fakulteta sa početkom u 19 sati. Govoriti će o detaljno razrađenom hard-SF settingu Blue Planeta, većinski smještenom na oceanskom planetu Poseidonu čija je centralna tema odnos ljudi prema okolišu. Također će predstaviti i Synergy sustav na kojem je bazirana najnovija verzija igre.

Ovo je drugo po redu predavanje u organizaciji SRP-a, a uskoro ćete na našem portalu moći pročitati više o ovoj sekciji KSFF-a otvorenoj za javnost. Do tada posjetite njihovu Facebook stranicu, pročitajte službenu najavu predavanja ili se pretplatite na Google diskusijsku grupu/mailing listu slanjem poruke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Blue Planet RPG je igra malog izdavača Biohazad Games po prvi puta objavljena 1997. godine, a 2000. je u suradnji sa Fantasy Flight Games izdana v2 edicija na koju će predavanje biti fokusirano. 2002. Steve Jackson Games  izdali su licenciranu GURPS konverziju, a od 2008. Blue Planet se nalazi u rukama RedBricka koji igru distribuira digitalno.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona