Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Špancirfest

Autor: Aronys

spancirfest.jpgU Varaždinu je u petak službeno otvoren 9. Špancirfest, festival grada Varaždina.


Špancirfest je kovitlac glazbe, plesa i smijeha, besciljna šetnja koja je cilj sebi samoj, susret sa zaboravljenim, ljudi koji se daju gradu, grad koji se daje ljudima. Za vrijeme Špancirfesta očekuje vas 250 vrhunskih programa, stotine izvođača iz cijelog svijeta, prezentacije starih zanata, world music, ulični performance, kazališne komedije dječje predstave, etno, rock i klasična glazba, 5 pozornica, ulice i trgovi starogradske jezgre Varaždina...

Špancirfest je iz godine u godinu uvijek tek početak otkrivanja, uvijek jedinstveno iskustvo. Ne može se znati koju će nam priču grad ispričati, kakav će biti ritam svjetla, zvukova i mirisa, pa ništa drugo ne preostaje no biti u Varaždinu, i biti dio Špancirfesta!

Tradicijski obrti su također sastavni dio Špancirfesta. Na prostoru festivala svakodnevno će se prezentirati stari zanati, poput kovača, lončara, tkalje, notara. Susrest ćete se s umjetnicima, drvorezbarima, keramičarima, raznim kolekcionarima, a moći ćete kupiti i bakine kolače, domaće prehrambene i inoproizvode te izvorne varaždinske i hrvatske suvenire.

Špancirfest traje od 24. kolovoza do 2. rujna i svi ste pozvani!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona