Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Srednjovjekovni tabor pod Taborom

Autor: Aronys

tabor.jpgDanas u 14:30 je održano svečano otvorenje petog Srednjovjekovnog tabora pod Taborom, srednjovjekovne manifestacije u okolici Dvora Veliki Tabor u Desiniću.

Tradicionalno je otvorena svečanom povorkom, nakon koje su započeli razni prikazi života u kasnom srednjem vijeku od strane mnogih udruga, koje ovdje nastupaju.
Tako ima raznih nastupa, od žonglera, do renesansnih plesova, pa do prikaza mačevalačkih dvoboja između vitezova.

Manifestacija traje do večeri, kad udruga Vitezovi zelingradski posljednji nastupaju s priredbom Vatrene kugle kroz noć.

Za više informacija, pročitajte u članku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona