Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tad Williams u Hrvatskoj

Autor: Belmorn

tadwilliams.jpgRobert Tad Williams, jedan od najpoznatijih autora fantastike, boravit će u Hrvatskoj od 3. do 7. rujna, u organizaciji izdavačke kuće Algoritam, prigodom predstavljanja hrvatskog izdanja prvog
romana u svojoj novoj trilogiji "Sjenovite međe" ili Shadowmarch...

Epska priča o misteriji, ljubavi i izdaji, "Sjenovita međa", prvi je dio najavljene trilogije jednog od najpoznatijih pisaca fantastike.
Kao što je Slijepi Kralj rekao, ovo je početak. Ono što nije rekao, a što je unatoč tomu istina, jest da ovdje počinje kraj svijeta.

Detalje o knjizi i gostovanju potražite ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona