Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Jesenski Larp U Osijeku

Autor: Exxar

pic_news_gaia_logo.jpgUdruga ljubitelja znanstvene fantastike, fantasyja i društvenih igara Gaia iz Osijeka od 14. do 16. rujna organizira LARP u Ivanovcu kod Osijeka.

Ivanovački LARP igra se već par godina zaredom, po prilagođenim Amtgard pravilima. Radnja je smještena u Istočnu Anarhiju, zemlju nastalu nakon raspada Arakydskog carstva kojom vlada tajanstvena Obrtnička zadruga.

Ukoliko se želite pridružiti, osim kostima ponesite šator, vreću za spavanje, nešto za pojesti i popiti, a preporuča se i baterijska svjetiljka. Kako je riječ o jesenskom LARP-u, preporuča se toplija odjeća i deblje vreće za spavanje.

Preuzeto sa net.hr

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona