Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Preminuo fantasy pisac Robert Jordan

Autor: Belmorn

robertjordan.jpg Jučer je umro Robert Jordan, pravim imenom James Oliver Rigney Jr. - autor slavnog "Wheel of Time" serijala.

Jordanu je prošle godine dijagnosticirana rijetka bolest krvi (od nje obolijeva 8 od milijun ljudi). Iako srčana amiloidoza ubija unutar četiri godine, pisac je optimistično izjavio da planira pobjediti tu brojku i pisati "dok ga ne zakucaju u sanduk".

Za sobom je ostavio nedovršeni roman "A Memory of Light", dvanaesti u seriji "Wheel of Time". Iako nije zapisao, sve je ključne informacije povjerio svojoj obitelji, tako da će oni najvjerojatnije angažirati nekog pisca da završi njegov magnum opus.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona