Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Održan I. festival stripa u Rijeci

Autor: Isenhart

 

DaniStripa2010Protekla 3 dana (od 10. do 12. prosinca), uspješno je održan I. festival stripa u Rijeci koji se pod imenom "Dani strip kulture" protegnuo na nekoliko gradskih lokacija. Uz satnicu programa koja je gostima nudila dobru zabavu i prije svega ugodno provedeno vrijeme, organizaciju događaja smatramo izuzetno uspješnom.

Tom prigodom organiziran je međunarodni nagradni strip natječaj na međunarodnom nivou za sve koji se amaterski bave stripom. Natječaj je trajao do 7. prosinca, a najbolji radovi su bili izloženi u Muzeju Peek&Poke tijekom trajanja festivala.

Zahvaljujući kvalitetnom radu portala MojaRijeka, prenosimo vam kompletan popis učestvenika i pokoju riječ o organizatorima i posebnim gostima. Članak pročitajte ovdje. 

Brojni gosti iz svijeta stripa, poput Bane Kerca, Frana Petruše, Igora Kordeja, Julesa Radilovića (dobitnika ovogodišnje nagrade „Andrija Maurović“ za životno djelo), Ivana Miškovića, Vanče Rebca  i brojnih drugih pokazali su se punim pogotkom ovog zanimljivog prvog strip vikenda u Rijeci.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona