Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Stiže Agram Winter Arena 2010.

Autor: Isenhart

AgramZavršile su prijave za ovogodišnji Warhammer Fantasy turnir Agram Arena Winter 2010. Organizator ovog događaja ponovno je udruga minijaturista, maketara i igrača stolno-strateških igara "Agram, a održat će se 11. i 12. prosinca u galeriji "Zvonimir", Bauerova 33, Zagreb.

Zahvaljujući sponzorima, ove godine su nagrade izdašnije nego ikada do sad! Radi se o bataljonima, boxevima, blisterima, knjigama itd...

Valja napomenuti da se nagrade neće dijeliti samo među najboljima na turniru - neće loše proći niti najlošiji igrač, a već poslovično će biti nagrađeni i najveći whiner i cheezer. Podsjećamo vas još jednom da pažljivo pročitate sve u tournament packu (link), budući da je bilo nekih malih izmjena i pojašnjenja u odnosu na originalnu verziju. Sve promjene su označene crvenom bojom.

Izvor: www.ums-agram.hr

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona