Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

2. Srednjovjekovni dani na Medvednici

Autor: Aronys

medvednica.jpg7. listopada 2007. (ove nedjelje), zakoračite natrag kroz vrijeme, u Srednji Vijek. Na Medvednici se održava kulturno-turistički festival 2. Srednjovjekovni dani na Medvednici i svi ste srdačno pozvani!

Pa, ako biste voljeli vidjeti kako su se u ono doba vitezovi borili sa šumskim razbojnicima, kako su rudari iskopavali srebro i pravili kovanice, ako biste se htjeli okušati u streličarstvu, tada svakako dođite na Rudnik Zrinski ove nedjelje u 10 sati i postanite dijelom povijesti!

Vidimo se tamo!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona