Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mjesec dana do ovogodišnjeg Spiela

Autor: Exxar

spiel-logo.jpgZa mjesec dana počinje Spiel 2010, najveći svjetski sajam igara - prošle godine brojao je oko 150000 posjetitelja. Održavat će se od 21. do 24. listopada u njemačkom gradu Essenu, a na njemu će biti izloženo mnoštvo društvenih igara svih vrsta i žanrova.

Stotine izlagatelja posjetiteljima će predstaviti svoje proizvode, od dječjih igračaka i obiteljskih igara, preko igara na ploči, TCG-ova i pen and paper RPG-ova, do šarolike opreme za LARP i mnogih fantasy, horror i SF suvenira. Na Spielu se mnoge igre mogu nabaviti po niskim cijenama, a one najnovije mogu se nabaviti puno prije nego u trgovinama. Naravno, nabava igara manji je dio ove konvencije - njena najveća draž leži u enormnoj količini igara koje su dostupne za isprobavanje, a njihovi distributeri i stvoritelji jedva čekaju da ih pokažu posjetiteljima.

Dojam koji ovaj događaj ostavlja teško je opisati, no mi smo to ipak pokušali u izvještaju sa prošlogodišnjeg Spiela te u našoj galeriji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona