Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Arrr! Sutra je međunarodni Talk Like a Pirate Day!

Autor: Exxar

Avast, ye landlubbers! talk_like_a_pirate_day_250.gifSutra, 19. rujna, obilježava se međunarodni Talk Like a Pirate Day. Započetkao šala nekolicine prijatelja, kroz godine je postao međunarodni fenomen. Iako svojstven engleskom govornom području, prihvaćen je širom svijeta te ga se gusarskim govorom obilježava na mnoštvu konvencija, zabava i ostalih događaja.

Naravno, geekovi i gameri su značajan dio TLAPD publike, a ne moramo ni spominjati kako TLAPD najživopisnije obilježavaju ljubitelji LARP-a i oživljene povijesti. Naravno, gusarska odjeća i ostali popratni sadržaji su opcionalni, za proslavu ovoga blagdana dovoljno je u društvu govoriti gusarskim stilom.

A povodom ovogodišnjeg TLAPD-a, online trgovina DriveThru RPG nudi veliku rasprodaju PDF-ova u svom katalogu. Osim toga, organiziraju nagradnu igru koja traje do 22.9. - na različitim stranicama svojeg sitea sakrili su dvadeset škrinja, a svaka sadrži besplatni PDF dodatak za neku igru. Količine nisu ograničene, a na Something Awful forumu možete pronaći skoro potpuni popis dodataka i mjesta na kojima se nalaze njihove škrinje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona