Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

II. Topor Masters Invitiational 2010

Autor: ns1

TMI_2010_250.jpg Udruga "Topor" iz Samobora i ove godine održava svoj elitni turnir "Topor Masters Invitational".

Kroz godinu Udruga bilježi rezultate aktivnih igrača te na kraju sezone održava, sada već tradicionalni, turnir kao susret najboljih 16 igrača koji su svojim plasmanom zaslužili poziv.

U Samoboru 11. i 12. rujna Udruga ljubitelja fantastike i stolnih strateških igara Topor održava svoj II. Topor Masters Invitational turnir u stolno-strateškoj igri Warhammer s najbolje plasiranim igračima u sezoni 2009./2010.

Turnir će biti održan u dvorani glazbene škole “Ferdo Livadić” na Trgu matice Hrvatske u Samoboru i ulaz je za sve zainteresirane slobodan.

Prošle godine prvo je mjesto zauzeo Bojan Valentić. Drugoplasirani je bio Stjepan Steve Pavuna, dok je na trećem mjestu bio Breznik David. Kakvi će rezultati biti ove godine ostaje za saznati. Pravi igrači će se tek kroz nekoliko ovakvih turnira filtrirati kao pravi majstori igre.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona