warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

II. Topor Masters Invitiational 2010

Autor: ns1

TMI_2010_250.jpg Udruga "Topor" iz Samobora i ove godine održava svoj elitni turnir "Topor Masters Invitational".

Kroz godinu Udruga bilježi rezultate aktivnih igrača te na kraju sezone održava, sada već tradicionalni, turnir kao susret najboljih 16 igrača koji su svojim plasmanom zaslužili poziv.

U Samoboru 11. i 12. rujna Udruga ljubitelja fantastike i stolnih strateških igara Topor održava svoj II. Topor Masters Invitational turnir u stolno-strateškoj igri Warhammer s najbolje plasiranim igračima u sezoni 2009./2010.

Turnir će biti održan u dvorani glazbene škole “Ferdo Livadić” na Trgu matice Hrvatske u Samoboru i ulaz je za sve zainteresirane slobodan.

Prošle godine prvo je mjesto zauzeo Bojan Valentić. Drugoplasirani je bio Stjepan Steve Pavuna, dok je na trećem mjestu bio Breznik David. Kakvi će rezultati biti ove godine ostaje za saznati. Pravi igrači će se tek kroz nekoliko ovakvih turnira filtrirati kao pravi majstori igre.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona