goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

II. Topor Masters Invitiational 2010

Autor: ns1

TMI_2010_250.jpg Udruga "Topor" iz Samobora i ove godine održava svoj elitni turnir "Topor Masters Invitational".

Kroz godinu Udruga bilježi rezultate aktivnih igrača te na kraju sezone održava, sada već tradicionalni, turnir kao susret najboljih 16 igrača koji su svojim plasmanom zaslužili poziv.

U Samoboru 11. i 12. rujna Udruga ljubitelja fantastike i stolnih strateških igara Topor održava svoj II. Topor Masters Invitational turnir u stolno-strateškoj igri Warhammer s najbolje plasiranim igračima u sezoni 2009./2010.

Turnir će biti održan u dvorani glazbene škole “Ferdo Livadić” na Trgu matice Hrvatske u Samoboru i ulaz je za sve zainteresirane slobodan.

Prošle godine prvo je mjesto zauzeo Bojan Valentić. Drugoplasirani je bio Stjepan Steve Pavuna, dok je na trećem mjestu bio Breznik David. Kakvi će rezultati biti ove godine ostaje za saznati. Pravi igrači će se tek kroz nekoliko ovakvih turnira filtrirati kao pravi majstori igre.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona