kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Eurocon 2012 u Zagrebu!

Autor: ns1

sferakon_2009_268_20090501_2066620838.jpg Zahvaljujući društvu SFera iz Zagreba koji su se ove godine predstavili na ovogodišnjem Euroconu 2010 (Tricon) u Poljskoj i ujedno se kandidirali kao domaćini Eurocona 2012, Zagreb će ugostiti najveću europsku SF konvenciju.

Nakon 26 godina Eurocon se vraća u Zagreb, javljaju službene stranice SFere. Zagrebačka SF udruga SFera se ove godine predstavila na Euroconu 2010 u poljskom gradiću Cieszynu/Tešinu i kandidirala kao domaćin Eurocona 2012.  Na ovom ambicioznom putu stajao je još samo London koji se isto kandidirao, ali Zagreb je izabran velikom većinom glasova nacionalnih predstavnika Europskog društva za znanstvenu fantastiku (ESFS) i posjetitelja konvencije. SFeraši su pripremili i kandidacijsku stranicu www.zagreb-eurocon2012.com na kojoj ujedno možete pogledati i video "Why Croatia?".

"Organizacija Eurocona će nam svakako predstavljati poseban izazov te pozivamo sve zainteresirane – bez obzira na to jesu li do sada bili aktivni u fandomu – da nam pomognu i uključe se u ovaj pothvat – idejama, volontiranjem ili uključivanjem u organizaciju." - poručuju iz SFere.

Eurocon 2012 će biti održan paralelno s 34. SFeraKonom od 26. do 29. travnja 2012. stoga rezervirajte svoje dane u kalendaru i počnite se pripremati.

Organizatorima želimo puno sreće i uspjeha u ovom pothvatu!

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona