Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Viteški dani u Vrani

Autor: Isenhart

vrana2010news.jpgPrenosimo informaciju kako ovih dana (od 26. do 29. kolovoza) održavaju Dani vitezova i templara u Vrani. Gostoljubivo otvarajući vratnice grada započele su radionice u streličarstvu, kovačnici, mačevanju kao i srednjovjekovni sajam starih obrta i proizvoda.

Viteške igre održavat će se tijekom kroz dnevne i noćne viteške obračune u staroj utvrdi srednjovjekovnog templarskog hrama u Vrani, koji je jedan od rijetkih sačuvanih u Europi.

Program je započeo svečanim Mimohodom vitezova, dama i pratnje središtem Pakoštana, a završava turskim napadom na utvrdu Vranu - prikazom srednjevjekovne opsade i bitke uz korištenje srednjevjekovnih bojnih mašina - katapult, balista, ovan. Spektakl organizira Udruga Vitezova vranskih u suradnji s Udrugom vitezova zelengradskih, Općinom Pakoštane i lokalnom turističkom zajednicom.

Program manifestacije možete pronaći u kalendaru

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona