Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Stiže Keltska noć

Autor: Isenhart

keltskanoc20108news.jpg
U prvim danima rujna Sisak tradicionalno dočekuje Keltsku noć, manifestaciju koja prisutne rado sjeti na davna i bezimena vremena kada su zemljom šetale vile i kojekakva čudesna bića. Sudeći po svemu, a najviše službenim stranicama grada Siska, 4.9.2010., taj običaj se ponavlja.

Ovogodišnja, četvrta Keltska noć u Sisku u organizaciji Turističke zajednice grada Siska održana će se na Šetnici uz Kupu. 

Kada spomenutog dana noć zakuca na vrata, svi su pozvani da kroče mislima i tijelom stotinama godina unatrag. Tamo će nas dočekati druidi i resplesane djeve uslijed zahvale bogovima prirode, tamo će vas dočekati obrti i predstava koja radoznalima predočava kako je Sisak izgledao nekad. Kupom plovi povorka sačinjena od nekoliko splavi, kupskih čamaca i tristotinjak plutajućih baklji. Na plovilima će se pred pogledima posjetitelja odigravati prizori iz života Kelta i Rimljana. Sva će plovila biti bogato ukrašena bakljama i sličnim ukrasima, a gledatelje će kroz prikazane događaje voditi glas iz razglasa postavljenog na obali Kupe na kojoj su nekoć živjeli Kelti. Keltska noć je na Danima hrvatskog turizma u Bolu na Braću proglašena najboljim turističkim događajem kontinentalne Hrvatske.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona