Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Jasna Held: "Ljeto u knjižnici"

Autor: Isenhart
jasna-held.jpg
"Ljeto u knjižnici" je program Gradske knjižnice Poreč posvećen djeci i odraslima, a  cilj mu je obogaćenje i kvalitetno provođenje slobodnoga vremena najmlađih tijekom dugih ljetnih praznika. Upravo u ovoj knjižnici susrećemo gostovanje jedne (ako ne i jedine) profesionalne pripovjedačice u Hrvatskoj, Jasne Held.

Gradska knjižnica Poreč poziva sve zainteresirane na trodnevno gostovanje, od utorka, 17. do četvrtka, 19. kolovoza. Knjižnicu možete posjetiti i na internetu, www.knjiznicaporec.hr.

Jasna Held je rođena u Dubrovniku gdje i danas živi, a ovim se zanimanjem aktivno bavi od 1994. godine nastupajući za djecu u dječjim vrtićima, osnovnim školama, kazalištima, dječjim domovima, (najvećim dijelom u Dubrovniku, Splitu, Šibeniku, Zagrebu, Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Bihaću itd.)

Osim već tradicionalnih ljetnih kreativnih radionica, igraonica društvenih igara i maloga kina, novost ovogodišnjeg programa je projekt "Pričam ti priču", nastao kako bi djeci na igriv način, ulaskom u svijet pripovijedanja, i to na više jezika (hrvatski, talijanski, engleski, albanski i na čakavskom dijalektu), omogućiti razvijanje interesa za čitanje i učenje drugih stranih jezika te time vrednovali i gajili multikulturalnosti kao životni prostor za kulturnu interakciju.  

Program


Utorak 17. kolovoza

 

10.00

Dječji odjel Gradske knjižnice Poreč, Trg Marafor 4

Utorak 17. kolovoza

 

12.00

Dječji kamp Vrsar (pokraj Osnovne škole)

Srijeda 18. kolovoza

 

10.00

Červar-Porat, društvena prostorija (prostor ambulante Červar-Porat)

Srijeda 18. kolovoza

(za odrasle!)

20.00

Neptunov hram, Poreč

Četvrtak 19. kolovoza

 

10.00

Dom za starije i nemoćne osobe Poreč, M. Gioseffi 2

Četvrtak 19. kolovoza

 

12.00

Dječji kamp Poreč  (Gradsko kupalište)


Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona