Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Domikon 2010.

Autor: Isenhart

domikon2010news.jpg
Poštovani čitatelji, paralelno sa Liburniconom ove se godine održava još jedna manje poznata Star Trek i NLO konvencija - Domikon. Održat će se od 20. do 22. kolovoza u Donjem Miholjcu, odnosno od petka do kasnih nedjeljnih sati.

Organizatori s ponosom najavljuju ponovno iščekivanje gostiju iz svih djelova hrvatske, pa čak i šire (Bosne i Hercegovine, Mađarske, Srbije..) 

Kao goste /predavače možemo izdvojiti Gorana Korova, Branka Hiršla, autora knjige "Jahvina Slava - razotkrivena biblijska tajna" te Anđelka Zadraveca, hrvatskog stručnjaka za mističnu pojavaju krugova/znakova u žitu. Saznajemo da ovogodišnji Dominikon nastavlja u stilu prošlogodipnjeg, pa će opet objediniti razna predavanja, projekcije, izložbu Star Trek i NLO materijala, "čudnovata" jela i pića (klingonski grah, romulansko pivo) itd. Događaj, naravno, nije rezerviran samo za mlade nego za sve ljubitelje SF-a, i to prije svega Star trek i NLO tematike, ali i za sve ljude koji se žele opušteno zabaviti, družiti s ljudima dobre volje iz Donjeg Miholjca, ali i iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, jer na konvenciju dolaze posjetitelji iz cijele regije. Program pročitajte u kalendaru.

domikon2010news2.jpg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona