Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najava: Renesansni festival u Koprivnici

Autor: Isenhart

rfkoprivnica2010event.jpg
Službene stranice grad Koprivnice najavljuju oživljavanje bogate prošlosti u koprivničkom festungu početkom sljedećeg mjeseca, točnije od 4. - 6. rujna. To je doba kad se turbine vremeplova okreću stotinama godina unatrag, a festival slovi kao najveća povijesna manifestacija ovih prostora financirana i sredstvima Europske unije.

Kao dio projekta Culturevive, Renesansni festival će ove godine između ostalih ugostiti i partnere u spomenutom projektu – Udruge Međimurske roke iz Čakovca i Zala Megyei Nepmuveszeti Egyesulet iz Zalaegersega. 

Ono što sam sigurnošću možemo prenijeti je činjenica da posjetitelje očekuje preko 500 kostimiranih sudionika s raznim nastupima viteških skupina iz Slovačke, Italije, Slovenije, Mađarske, Češke te s druge strane naših (otprije poznatih) Koprivničkih mušketira i haramija, Vitezova zelingradskih, Šibenske gradske straže, Dubovačkih streličara, Reda Srebrnog zmaja, Vitezova zlatnog kaleža, Zrinske garde, Vitezova Ružice grada, Streličarskog kluba Koprivnica i dr.

Kakav je osjećaj stupiti u bogatu i nezaboravljenu prošlost, začuti i ugledati vitezove i dame zanesene slavljeničkim plesom te kušati hranu i piće kakve zasigurno još niste? Pozivamo sve da osjete koprivničku gostoljubivost 4. i 5. rujna, te uljepšaju ljeto sebi i svojim najmilijima. Program manifestacije će odmah po izlasku biti dostupan u sklopu kalendara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona