Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Video najava Liburnicona 2010.

Autor: Isenhart

liburnicon2010trailer.jpg
Podsjećamo vas na činjenicu da je video najava za skori Liburnicon dostupna na uvid SVIMA. Klikom na jedan od linkova u sljedećem tekstu možete pogledati "epski" fantasy trailer na kojemu su organizatori radili proteklih dana.

Radi se o najavi za epski fantasy film, čija radnja prati mladog heroja koji pokušava na vrijeme stići na ovogodišnji Liburnicon i usput spasiti svijet od sila zla, pri čemu mu pomažu iskusni vitez i zanimljivi likovi koje sreće na svom putovanju.

Mimo trailera, nedavno je najavljen i neslužbeni popis programa, a za njega se kaže da zabavan i prije svega kvalitetan. Bit će odlična mješavina predavanja, igara, radionica, prezentacija, točaka, kvizova, a sve zajedno će biti održano na novom prostoru (kako do nas). 
Najavu pogledajte na jednom od linkova:
Liburnicon će biti održan 20. i 21. kolovoza, a događaj ste pozvani ispratiti i na stranicama kalendara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona