Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izašao dvobroj časopisa Grifon!

Autor: Exxar

pic_news_grifon89.jpgRed Srebrnog Zmaja poziva Vas na promociju ljetno/jesenskog dvobroja fantasy časopisa Grifon (broj 8/9), koja će se održati u petak, 12.10. sa početkom u 20:30h u metal baru Runa (Opatička 5, Gornji grad, Zagreb)! Na promociji ćete imati jedinstvenu priliku da dvobroj kupite po cijeni jednoga broja, dakle 20 kn. Vidimo se u Runi!


Za više informacija posjetite Eydis, ili službeni forum udruge Red Srebrnog Zmaja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona