Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Snimljen trailer za V. po redu Liburnicon

Autor: Isenhart

liburnicon2010vijest.jpgProtekli vikend donio je zanimljiva saznanja vezana uz skoro održavanja V. po redu opatijske konvencije Liburnicon. Tako je uz pomoć ljubitelja SF-a i Kulturnog Fronta snimljen epski trailer koji će uskoro biti dostupan javnosti.  Službeno je i potvrđeno da festival počinje 20., a završava 21. kolovoza. 
Kratak sadržaj prenosimo sa portala "Novi list", a glasi ovako:
– Radi se o najavi za epski fantasy film, čija radnja prati mladog heroja koji pokušava na vrijeme stići na ovogodišnji Liburnicon i usput spasiti svijet od sila zla, pri čemu mu pomažu iskusni vitez i zanimljivi likovi koje sreće na svom putovanju.
To su riječi Ivana Cerovca iz Kulturnog fronta, organizatora liburnijskog SF i fantasy festivala. Vrijeme dok su vilenjaci i patuljci hodali Međuzemljem na filmsku vrpcu prenijeti će udruga »Lapiš«, koja, kako kaže njen predsjednik Gordan Grgurina, radi na promoviranju i približavanju filmske i informatičke tehnologije građanima. Ponavljamo, svi zainteresirani fanovi će video moći pogledati kroz nekoliko dana na službenim stranicama konvencije, ali i Youtube-a. Tu je i kratki isječak sa snimanja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona