Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Uskoro započinje prvi SARAKON

Autor: Isenhart

sarakon2010.jpg
S oduševljenjem prenosimo vijest kako je stiglo vrijeme da i naši susjedi održe svoju prvu SF konvenciju, i to u Sarajevu 1.8.2010. Konvencija će biti održana u Domu mladih Skanderija. Riječ je o prostoru velike sale, backstage-u, a po mogućnosti/potrebi i amfiteatru.

SASFC će ponuditi sve ono što smo navikli viđati i na domaćem terenu počevši od zanimljivih gostovanja respektabilnih gostiju iz regije i svijeta, pa sve do različitih edukativno/zabavnih sadržaja vezanih u SF tematiku.

U glavnoj Sali Doma mladih biti će postavljeni štandovi na kojima će se predstaviti lokalni izdavači i svi potencijalni partneri - proizvođači tehničkih uređaja koju koriste ljubitelji SF-a (za gledanje filmova ili igranje kompjuterskih igrica) i slično, kao i ostale regionalne SF udruge. Svi zainteresirani su više no dobrodošli da predlažu svoj program i ostvarenja. Službenu stranicu konvencije možete posjetiti ovdje, a u kalendaru možete pročitati okvirni program sutrašnjeg zbivanja.
Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona