Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izložba ilustracija u Zagrebu

Autor: ns1

news_izlozba_1.jpgU četvrtak 11.10.2007. u knjižnici Voltino u Zagrebu, 3 slikara-ilustratora će održati skupnu izložbu svojih radova.
Otvorenje izložbe je u 18h na adresi Dragutina Gojaka 36 u Zagrebu.
Na izložbi će izlagati: Mario Jurjević, Damir Brčić i Milivoj Ćeran.

Milivoj Ćeran je poznat po svojim fantasy i medieval ilustracijama i ovim putem vas sve pozivamo da dođete i uživate u njegovim vrhunskim radovima.

www.mceran-art.com

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona