Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

3. Viteški turnir za ruku kneginje Ružice - Orahovica 2010.

Autor: ns1

orahovica_plakat_2010_1.pngI ovog ljeta Red vitezova Ružice grada organizira Viteški turnir za ruku kneginje Ružice u Orahovici. Od petka 6.8. do nedjelje 8.8. vas očekuje bogat i zabavan program što uključuje i turnir u bohurtu kao i turnir za ruku kneginje Ružice.

Turnir je organiziran u suradnji s Turističkom zajednicom Orahovica i Turističkom zajednicom Virovitičko-Podravske županije, a održava se već 3. godinu zaredom u Orahovici.

Ružica grad jedan je od najvećih i najbolje očuvanih srednjovjekovnih plemičkih gradova u Hrvatskoj. Uz njega se veže i  Legenda o Ružici koja kaže kako su ljudi sagradili grad na mjestu gdje su se vile okupljale. Kako to vilama nije bilo drago one su pokušavale spriječiti gradnju grada sve dok velmoža grada nije uhvatio vilu Ružicu i zazidao je u kulu. Od tada grad prati vilinsko prokletstvo, a grad je dobio ime po vili Ružici. Ovo je samo jedna od nekoliko legendi o gradu Ružici. Sve legende možete pročitati na stranicama Turističke zajednice grada Orahovice.

Kompletni program turnira možete pronaći u našem kalendaru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona