Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Bruce Sterling na turneji Brod knjižara

Autor: sabriel

brucesterling.jpgNa ovogodišnjoj turneji Brod knjižara - Brod kulture, kulturno-turističkom projekt koji počinje 31. srpnja u Krku, a završava 14. kolovoza pristajanjem u Makarskoj, ugostit će američkog SF pisca Brucea Sterlinga.

Sterling će na Brodu boraviti 7 dana, od 31. srpnja do 7. kolovoza, a piscem se možete družiti u sljedećim gradovima:

31.7. Krk
01.8. Cres
02.8. Starigrad Paklenica
03.8. Pag
04.8. Sv. Filip i Jakov
05.8. Zlarin
06.8. Šibenik
07.8  Trogir

Bruce Sterling je profesor medijske kulture i dizajna, pisac, novinar i futurist, jedan od utemeljitelja cyberpunka (anatologija Mirrorshades).
Među njegova djela se ubrajaju: Involution Ocean (1977.), The Artificial Kid (1980.), Schismatrix (1985.), Otoci u mreži (Islands in the Net - 1988.), The Difference Engine (1990.) s Williamom Gibsonom, Heavy Weather (1994.), Holy Fire (1996.), Distraction (1998.), Zeitgeist (2000.) i The Zenith Angle (2004.).


Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona