Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najava: Legendfest 2010.

Autor: Isenhart

legendfest2010news.jpgDošlo je vrijeme da najavimo 5. po redu Legendfest koji će se 30. i 31.7. održati u mjestu Pićan, te 1.8. u Novigradu. Punim nazivom, "LegendFest - festival legendi, mitova i narodnih priča Istre", predstavit će ovogodišnju temu "Druidi i Kelti u Istri". 


Najavljeno je više od 40 prijava, među kojima je odabrano 6 predstava, 2 izložbe, 3 performansa, 2 koncerta te brojne projekcije filmova i zabavne radionice. Slikovitu brošuru u .pdf formatu možete pogledati ovdje
Za trajanje festivala, posjetitelji mogu uživati u mnogobrojnim predstavama, performansima, glazbenim i likovnim doživljajima kada Pićan biva odjeven u stare istarske tkanine, stanovnike u istarskoj nošnji, boje i mirise prastarih spomenika čarobne povijesti. Prisutni su vizuali glagoljice uz zvukove stare istarske melodije. Svaki prostor, prazna kuća ili ulica bit će ispunjeni umjetničkim sadržajima pjesnika, pripovjedača, skečera i zabavljača. 
Program ovogodišnjeg festivala pogledajte na službenoj stranici festivala. Festival nije natjecateljskog karaktera, a ulaz na sve programe je besplatan! Događaj ispratite i putem našeg kalendara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona