Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Jaska 6. na vidiku

Autor: Isenhart

jaska_6.jpg

Uskoro, (22. - 25.7) započinje redoviti LARP događaj Jaska 6 u organizaciji udruge Ognjeni Mač. Isti na službenoj stranici nude kartu do Gornje Kupčine, ali i slikovne/tekstualne upute. Više u sljedećem tekstu: 
Što se tiče same organizacije, nema značajnih promjena u odnosu na prošle događaje. To znači da se igra po pravilima same udruge, a sve maloljetne osobe su za sudjelovanje dužne zatražiti dopuštenje i potpis roditelja. 
PLAN DOGAĐAJA
Četvrtak 14:00- petak 02:00
Posebna priča. Jedan međudogađaj između dvije Jaske. Vrijedi 5 tokena za one koji prežive tj. u petak u 02:00 budu barem na zadnjem životu. Ne vrijedi pravilo final death u četvrtak.
Petak 08:00 - nedjelja 02:00
Standardna igra... Priča ide dalje. Svi životi i magije se resetiraju. Moguća smrt lika. petak i subota vrijede svaka po 3 tokena dok nedjelja vrijedi 1.
KOTIZACIJA
Članovi udruge koji uplate događaj do 15.7. 100kn
Ne-članovi udruge koji uplate događaj do 8.7. 125kn
Svi ostali 150kn
Posjetitelji koji dođu samo u subotu plaćaju 50 kn
Uplate se primaju srijedom u prostorijama udruge ili kontakt:
091/503-7492
Broj vrijedi i za sve informacije i upite
U cijenu je uključena:
Hrana - standardno ručkovečera u petak i ručak u subotu - Samo uz predočenje vlastite posude (nemojte donijeti plastično posuđe).
Kemijski WC-i
Piće - samo za bakrenjake
Na vlastitom forumu, udruga je otvorila i temu vezanu za dotični LARP. Eventualna pitanja i upute potražite ovdje .

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona