Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Comic-Con 2010 za dva tjedna

Autor: Belmorn

comic_con.jpgMeđunarodna strip konvencija Comic-Con bazirana u San Diegu počinje za dva tjedna. Saznajte više o samoj konvenciji, gostima i događanjima koja će se zbiti tokom četiri dana.

San Diego Comic-Con prvi je put održan 1970., a od tada je postao vodeća konvencija za sve vezano uz strip i pop kulturu. Službeni gosti (čiji popis potražite ovdje) nisu samo strip autori, nego i ljudi iz filmske industrije koji su nekako povezani sa stripom.

Ove godine ti gosti uključuju redatelje Jona Favreaua i Zacka Snydera, te glumce Jeffa Bridgesa, Oliviu Wilde i Michaela Sheena koji zajedno nastupaju u nadolazećem filmu "Tron Legacy"

Favreau, koji je s Bridgesom snimao prvi "Iron-Man" film, s Oliviom Wilde sprema još jednu ekranizaciju stripa - "Cowboys & Aliens" u kojem će Daniel Craig imati glavnu ulogu.

Comic-Con je i dom dviju nagrada od kojih je prva Inkpot Award koja se dodjeljuje zaslužnim gostima konvencije. Eisner Award se pak dodijeljuje u raznim kategorijama na području stripa, a nazvana je prema cijenjenom Willu Eisneru, autoru serijala The Spirit.

Tijekom konvencije se obično obznane velike najave pa očekujte više o tome za dva tjedna.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona