Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Stiže Agram Arena Summer 2010!

Autor: Isenhart

ums_agram_logo_2.jpgUdruga minijaturista, maketara i igrača stolnih strateških igara Agram najavljuje održavanje osme ljetne Agram Arene. Ovogodišnja ljetna Arena će se održati u stilu dvije prethodne, odnosno tijekom 2 vikenda (10-11.07.2010. i 17-18.07.2010).


Prvi spomenuti vikend će pripasti međunarodnom 40K turniru + međunarodnom natjecanju u bojanju minijatura pod nazivom Crna Kraljica (Black Queen), dok za drugi organizatori planiraju međunarodni LOTR turnir! Događaji će u oba slučaja biti održani u prostoru MS "Cvjetni trg" (Miškecov prolaz 3, Zagreb).

Ulaz je BESPLATAN za sve natjecatelje i posjetitelje! Osvježavajuća pića za vrijeme turnira bit će besplatna za sve sudionike turnira, a za one s prebivalištem izvan Grada Zagreba osiguran je smještaj po cijeni od 10 eura za subotu (noć 10/11.07. odnosno 17/18.07.)! Za sve zainteresirane možemo naručiti i ručak po cijeni od 75 kn za oba dana. Detalje potražite prilikom prijava, a upute/pravila turnira možete pročitati na sljedećim linkovima: 
Prijave:
40K od 15.06. do 03.07.
Black Queen: od 15.06. do 10.07.
LOTR od 01.07. do 10.07.

Sva pitanja možete postaviti na odgovarajućim dijelovima foruma Udruge, na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na broj 091/7620584.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona