Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

5. frankopanske ljetne večeri u Ogulinu

Autor: Isenhart

fljv2010.jpg
I ove godine, 25. 6. 2010., Pučko otvoreno učilište Ogulin organizirat će Frankopanske ljetne večeri, multikulturalni festival u sklopu kojega će u prostorima Frankopanskog kaštela i Atrija hotela Frankopan biti održane brojne kazališne predstave uključujući i susret s glazbenim i plesnim umjetnicima u produkcijama iz Hrvatske i inozemstva.  

Ovo je 5. obljetnica organiziranja dotične manifestacije, a kao što smo najavili u uvodu, počinje 25. lipnja (na Dan državnosti RH) i trajat će tijekom četiri vikenda sve do 18. srpnja. Program će se održati na brojnim lokacijama u gradu Ogulinu: ljetnoj pozornici u Frankopanskom kaštelu, crkvi sv. Križa, atriju hotela Frankopan, Trgu hrvatskih rodoljuba, Parku kralja Tomislava i jezeru Sabljaci. Više informacija i satnicu možete pročitati na službenoj stranici učilišta u Ogulinu, a sve skupa se odvija pod pokroviteljstvom Grada Ogulina.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona