Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

SFeraKon 2010 - DANAS!

Autor: Isenhart
sferakon2010event.jpg

32. DANI ZNANSTVENE FANTASTIKE U ZAGREBU
SFERAKON 2010

Danas (23. travnja 2010.), na Fakultetu elektrotehnike iračunarstva u Zagrebu počinje najstarija i najveća konvencijaznanstvene fantastike u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi.SFeraKon 2010 u znaku je steampunka, space opere i dva počasna gosta.


Zagrebački dani znanstvene fantastike danas počinju na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Ova najveća konvencija će trajati 3 dana, a ove godine SFeraKon, 32. po redu, poklapa se sa dva velika nesvakidašnja i krajnje neočekivana događaja – najavom američkog predsjednika Baracka Obame da su Amerikanci nakon 50 godina spremni na idući veliki korak u svemiru, slanje čovjeka na Mars i prizemljenju svih aviona nad Europom zbog oblaka vulkanskog pepela s Islanda. Stoga je SFeraKon 2010. u znaku steampunka i space opere.

Ove godine suorganizator SFeraKona 2010 jest Zagrebački foto-kino savez, a na konvenciji ćete imati priliku upoznati SF pisca Iana McDonalda i našu spisateljicu Milenu Benini.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona